Elin Segerlind

Jag var frustrerad.

Å ena sidan levde jag ett vanligt mamma-, jobb- och vardagsliv. Å andra sidan var jag en inbiten spirituell student som hoppade ner jämfota i varje spirituell utvecklingskurs jag kunde hitta. Jag ville lära mig ALLT som finns att veta inom det spirituella men jag var inte redo att göra några förändringar. När certifikateten sedan kom på posten la jag det i min pärm och återgick till vardagen. Jag levde ut mitt spirituella intresse på fritiden och gick tillbaka till jobbet som vanligt dagen därpå. Något saknades. Jag ville så gärna lära känna mig själv, på riktigt. 

Allt jag tidigare studerat fann jag i Soul Realignment® och denna gång valde jag att använda det jag lärt mig för att skapa förändring. Inte bara hos mig själv men för andra. Jag vet hur frustrerande det är att fumla runt och försöka hitta rätt. Alla steg-för-steg guider jag läst och spirituella övningar jag utfört för att lära känna min själ men ändå inte fått svar på frågorna jag undrat. Soul Realignment® gav mig svaren och nu vill jag hjälpa dig att lära känna din själ för att medvetet kunna skapa det liv du drömmer om. 

Elin Segerlind heter jag som driver Soul Print och är utbildad Soul Realignment® Practitioner. Född i lejonets tecken och älskar allt som växer; mina barn, kärleken till min man, naturen och personligheter.